Dilego.bg

Масажен цилиндър - FITNESS ROLLER MOVIT лилаво

Фитнес масажен валяк - Фитнес ролер MOVIT лилав

Марката MOVIT е марка от качествени продукти за фитнес и уелнес, за сила и жизненост чрез напрежение и релаксация. Въз основа на тази максима, в повече от 10-годишната история на марката е създадена широка гама от продукти за активен и релаксиращ живот. Продуктите се ценят не само в частни, но и в рехабилитационни, спортни студия и бизнес полета.

Масажната ролка »FASCIA« е идеално подходяща за самомасаж и стимулиране на рефлекторни зони, за укрепване на дълбоко разположени мускули чрез активно масажиране на съединителната тъкан. По време на тренировката на съединителната тъкан има целенасочено освобождаване на болка, причинена от напрежение, залепване и втвърдяване на съединителната тъкан и по този начин чувствително и видимо облекчаване на болката. По този начин масажната ролка е подходяща за премахване на локално ограничени втвърдени мускули (т.е. съединителна тъкан), която е локално чувствителна към натиск и от която изстрелва болка.

Терапията се фокусира върху намаляване или деактивиране на трайно свитите мускулни влакна и върху предотвратяване на това трайно скъсяване или злоупотреба с мускулите. Неплъзгащият се и устойчив на износване повърхностен материал EVA е приятен на допир и без токсични вредни вещества и опасни пластификатори (тестван от TÜV SÜD). Стабилната PVC сърцевина може да бъде натоварена до тегло от 100 кг. Благодарение на компактните си размери 33 х 14 см и ниското тегло от само 800 г, масажната ролка MOVIT е преносима и използваема навсякъде.

MOVIT масажен рол »FASCIA«: Идеален за масажиране на съединителната тъкан и стимулиране на рефлексните зони, за укрепване на дълбоко разположени мускули, активни тренировки, за премахване и освобождаване на болезнено втвърдени твърди мускулни възли

<ு Качество на марката: Материалът е неплъзгащ се и устойчив на износване, издръжлив, приятен на допир и без вредни вещества и опасни пластификатори (тествано от TÜV SÜD).

<ு Практически: Широк спектър от приложения, лесен за транспортиране, навсякъде веднага за използване, независимо дали у дома или във фитнес студио - идеален за регенерация, терапевтична подкрепа или рехабилитация.

 

<ு Спецификации:

 • Размери: 33 см х 14 см
 • Тегло: около 0,8 кг
 • Натоварване: приблизително 100 кг
 • Повърхностен материал: EVA
 • Вътрешен материал: твърда PVC сърцевина, лесна поддръжка, миеща се
 • Цвят: лилав

 

Съдържание на пакета:

 • 1x масажна ролка MOVIT - лилава

Свързани статии

Свалете коледните килограми – за предпочитане в собствената си фитнес зала

Няма смисъл да взимате коледни решения, защото просто трябва да се насладите на Коледа, включително добрата храна и сладкиши. Но след Нова година е друго. Около нас има по-малко атракции, а бавно удължаващите се дни буквално Ви карат да тренирате и да свалите излишните килограми. Мислили ли сте някога, че най-приятните упражнения ще бъдат в собствената Ви домашна фитнес зала?Предимства на... вижте цялата статия

Тренирайте у дома с фитнес стълба

Всеки от нас ги помни добре от часовете си по физическо възпитание. Може би сте обичали да тренирате върху тях, може би просто не сте ги обичали, във всеки случай фитнес стълбите са основно оборудване на домашната и професионалната фитнес зала. Ако сте решили, че през Новата година ще тренирате повече, със стълбите ще Ви е малко по-лесно.Защо да купувате фитнес стълба за дома си1. Разтягате... вижте цялата статия

Вашето име

Въведете Вашето име

Вашият имейл

Въведете своя имейл

Вашето съобщение

Въведете съобщение

Актуално

 • икона

  1 658 862 бр

  Ние имаме стоките на склад

 • икона

  6

  Клиенти онлайн

Ползите от покупката

 • Доставка в рамките на 5 работни дни
 • Изгодни цени
 • 99% от стоките на склад
 • Гарантирано връщане на парите
 • Клиентска поддръжка

Имате ли нужда от съвет?

Ние ще Ви посъветваме за избора
и ще отговорим на Вашите въпроси
+359 878 901 158
пн - нд, 8:30 - 19:30
Зареждане
Зарежда се