Dilego.bg

Тренираме у дома - Кръгова тренировка

24.09.2021

0

Тренираме у дома - Кръгова тренировка

Оставали ли сте вкъщи в принудителен отпуск или дори под карантина? Използвайте свободното си време за упражнения. Изградете своя собствена тренировка, която ще Ви помогне да бъдете в по-добра форма и да отслабнете.

Поддържайте форма дори по време на карантина

Основният принцип на кръговите тренировки е редуването на аеробни и анаеробни упражнения на кратки интервали от време. Отделете максимум 30-45 секунди за всяко упражнение, последвано от 10-15-секундна почивка. Идеално е да тренирате поне 3 пъти седмично в продължение на 30 минути.

Аеробната част от упражнението ще осигури изгаряне на мазнини, под

Jóga podložka na cvičení MOVIT 190 x 100 x 1,5 cm šedáобряване на тонуса и укрепване на сърцето. Типични аеробни упражнения са бягане или ходене на място, въртене и прескачане. Анаеробните упражнения повишават силата и издръжливостта. По време на упражнението можете да редувате, например, лицеви опори, напади или коремни преси.

Имате нужда от много малко инструменти за домашна тренировка. Не можете без постелка за упражнения, гири за една ръка или бутилки, пълни с пясък, стол или нисък стол, часовник и удобни дрехи. Ако обичате да спортувате, купете степер или фитнес пейка с течение на времето.

Как да съставите своя собствена кръгова тренировка

Можете лесно да промените само 4 любими упражнения, максималният препоръчителен брой за комбинацията е 10 упражнения. Запишете упражненията и реда им на лист хартия, за да не се налага да мислите твърде много за тях по време на упражнението. Започнете с кратко загряване и не забравяйте да се разтегнете в края. Примерното обучение може да се състои от следните упражнения:

• Бягане на място
• Лицеви опори
• Дъска

Sada 2 ks vinylových činek  - 5 kg, černé• Напади

• Клякания

• Коремни преси
• Скачане
• Бокс
Тренировка с тежести

Правете редовни упражнения за укрепване на всички мускулни зони. И когато границите отново се отворят, покажете новата си стегната фигура на плажа край морето.

Обратно към блога

Дискусия към статията (0)

Вашето име
Въведете Вашето име
имейл за връзка
Въведете своя имейл
Вашето съобщение
Въведете Вашето съобщение
Данните, маркирани с * , са задължителни
Зареждане