Dilego.bg

Свалете коледните килограми – за предпочитане в собствената си фитнес зала

24.01.2023

0

Свалете коледните килограми – за предпочитане в собствената си фитнес зала

Няма смисъл да взимате коледни решения, защото просто трябва да се насладите на Коледа, включително добрата храна и сладкиши. Но след Нова година е друго. Около нас има по-малко атракции, а бавно удължаващите се дни буквално Ви карат да тренирате и да свалите излишните килограми. Мислили ли сте някога, че най-приятните упражнения ще бъдат в собствената Ви домашна фитнес зала?

Предимства на домашната фитнес зала

Основните предимства са ясни – не е нужно да ходите до фитнеса сред другите спортисти, където обикновено е пренаселено през януари, където звучи разсейваща музика и където микробите Ви дебнат по време на грипните епидемии. Не само начинаещите ще оценят, че никой не ги гледа, докато се опитват да отслабнат и са спокойни по време на тренировките си.

Какво ще Ви трябва?


Ергономичен желоергометър BE53E - програмируемНай-лесното нещо, което можете да си купите за домашни упражнения, са дъмбелите. Ще укрепите бицепсите и трицепсите, но също и мускулите на гърба и корема. Неопреновите фитнес тежести са популярен аналог на дъмбелите. Просто ги прикрепете към китката си и засилете тренировката си. Постелките за упражнения и гимнастическите топки също са абсолютен основен продукт.

Ако можете да си позволите да инвестирате повече пари във Вашата фитнес зала, определено вземете пътека за бягане с ръчен наклон. Ще Ви мотивира да бягате дори при лошо време. Други полезни фитнес уреди са циклотренажори или елиптични уреди, на които можете да тренирате ефективно цялото тяло. Липсва ли Ви място у дома? Дори това не може да Ви спре. Можете да прикрепите успоредка към тавана или рамката на вратата и да я използвате за укрепване на ръцете, краката, гърба и коремните мускули.

Движението също може да бъде забавноPHYSIONICS Мини батут, диаметър 102 см


Ако упражненията с дъмбели или на машини не Ви харесват, вземете маса за пинг-понг за Вашия дом, вила или гараж! Ще Ви кара да се движите и пак ще се забавлявате много. За някои боксова круша или може би мини батут, баскетболен кош или обръч може да са по-подходящи.

Изберете от офертата на фитнес оборудване в Dilego.bg и се насладете на приятно спортуване!

Обратно към блога

Дискусия към статията (0)

Вашето име
Въведете Вашето име
имейл за връзка
Въведете своя имейл
Вашето съобщение
Въведете Вашето съобщение
Данните, маркирани с * , са задължителни
Зареждане
Зарежда се