Dilego.bg

Огледало за баня? Изберете правилно!

17.02.2022

0

Огледало за баня? Изберете правилно!

Сутрешната и вечерната хигиена не е възможна без правилното огледало. Добре подбраното и поставено огледало може да освети и най-малката баня и да я увеличи визуално. Огледалото и банята просто си принадлежат, точно както е необходимо да има легло в спалнята и кухненска мивка в кухнята.

Как да изберем правилното?

Особено според даденото пространство. В допълнение към самото огледало може да се наложи да поставите окабеляването на стената или дори да преместите контактите. Ето защо, вземете това предвидLED ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ AQUAMARIN - 80 Х 60 СМ при планирането. В комбинация с прозорец огледалото може визуално да увеличи всяка стая, но прекалено голямото огледало над малък шкаф за баня не изглежда много естетически. Последният трик е височината на огледалото, особено ако членовете на Вашето семейство са с различна височина. Ако решавате такъв проблем, заложете на „портретно" огледало, тоест дълго, но по-тясно.

Във всеки случай огледалото трябва да е добре осветено, за да може да извлечете максимума от него. Осветлението над огледалото или дори вградено в огледалото трябва да съответства на основното осветление на стаята. Твърде големият контраст в цвета или интензитета на светлината е смущаващ. Не забравяйте да избягвате прекалено ослепителни светлини около огледалото без възможност за регулиране.

Огледала на бъдещето


Отегчени ли сте от обикновените огледала? Тогава трябва да изберете такова, което има не само AQUAMARIN LED ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ HOLYWOOD 58 X 43 СМфутуристичен вид, но преди всичко футуристични функции като вграден дигитален часовник, bluetooth високоговорител и LED осветление, управлявано от докосване. Огледалата Aquamarin са ултра тънки, силно устойчиви на влага и благодарение на преходите между топла и студена бяла светлина, те винаги се адаптират перфектно към Вашето настроение. С едно докосване ще създадете точно атмосферата, която искате във Вашата баня.

Огледала Aquamarin можете да намерите в нашия електронен магазин в момента на абсолютно ненадминати цени, в много дизайни и форми.

Обратно към блога

Дискусия към статията (0)

Вашето име
Въведете Вашето име
имейл за връзка
Въведете своя имейл
Вашето съобщение
Въведете Вашето съобщение
Данните, маркирани с * , са задължителни
Зареждане
Зарежда се