Dilego.bg

Понастоящем продуктът не се продава

Наличност: непродаваем

Басейн Tampa 366 х 91 см - без филтрация

Басейнът е един от най-продаваните и популярни басейни. Всеки може наистина да се наслади на плуване в собствения си басейн. Предимствата на басейна Tampa са ниска цена, лесна поддръжка и бързо въвеждане в експлоатация. Всичко, което трябва да направите, е да подготвите мястото за басейна, да развиете постелката, да разопаковате басейна, да надуете горната яка и да започнете да пълните с вода. Надигащата се вода ще изгради самия басейн. Можете да напълните с вода в рамките на 10 минути след разопаковането на басейна. Басейнът трябва да бъде почистен, източен и почистен на сухо място без замръзване след края на сезона на басейна. Правилната поддръжка ще удължи живота на басейна. Препоръчваме след плуване да покриете басейна с брезент. Препоръчваме да закупите ръчна или електрическа помпа за лесно надуване. Ламинираното фолио на басейна Тампа е трислойно, подсилено с полиестерен плат. Дебелината на надуваемия пръстен е 0,32 мм, пода 0,32 мм и стената 0,55 мм. Качествената изработка гарантира дългосрочно безпроблемно използване на басейна. Към басейна можете да свържете всякакъв патрон или пясъчна филтрация от нашата оферта. За свързване на филтрацията са подготвени проходи през стената на басейна с диаметър 32 мм (5/4"). Басейнът Tampa не е предназначен за пълно или частично потапяне в земята.

Спецификации:

 • Фолио за басейн - Ламинирано фолио за басейн Tampa е трислойно, подсилено с полиестерна тъкан. Дебелината на надуваемия пръстен е 0,32 мм, пода 0,32 мм и стената 0,55 мм. Качествената изработка гарантира дългосрочно безпроблемно използване на басейна.
 • Връзка за филтриране - Можете да свържете всяка касета или пясъчна филтрация от нашата оферта към басейна. За свързване на филтрацията се подготвят проходи през стената на басейна с диаметър 32 мм (5/4").
 • Размери на опакованите стоки - Височина в см: 57, Ширина в см: 37, Дължина в см: 25.
 • Тегло: 13,25 кг.

Технически данни: цвят: син диаметър на басейна: 3,66 м диаметър на нивото на водата: 290 см височина на басейна: 0,91 м общ обем на водата в басейна: 7,1 м3.

Съдържание на пакета:

1 x басейн
1 x инструкции
1 x тапи за преминаване на стената на басейна

Свързани статии

Лято в собствен басейн

Не сте фен на обществените басейни, обичате дискретността, а не блъсканицата? От нашия асортимент можете да изберете басейн според Вашите желания, който да поставите в собствената си градина и така да се наслаждавате на горещите летни дни в уюта на Вашия дом. Разбира се, поддръжката също е важнаи ние разполагаме с целия асортимент, така че не се колебайте, а заповядайте и се запознайте с... вижте цялата статия

Вашето име

Въведете Вашето име

Вашият имейл

Въведете своя имейл

Вашето съобщение

Въведете съобщение

Актуално

 • икона

  1 651 206 бр

  Ние имаме стоките на склад

 • икона

  7

  Клиенти онлайн

Ползите от покупката

 • Доставка в рамките на 5 работни дни
 • Изгодни цени
 • 99% от стоките на склад
 • Гарантирано връщане на парите
 • Клиентска поддръжка

Имате ли нужда от съвет?

Ние ще Ви посъветваме за избора
и ще отговорим на Вашите въпроси
+359 878 901 158
пн - нд, 8:30 - 19:30
Зареждане
Зарежда се