Уважаеми клиенти, по технически причини връзката с клиенти по телефона е ограничена. Моля оставете ни съобщение на имейла и ще се свържем с Вас възможно най-бързо. Благодаря за разбирането!
×
Dilego.bg

Акупресурна постелка с възглавница MOVIT 75 х 44 см - розова

Постелката облекчава болките в гърба, отпуска и масажира напрегнатите и възпалени места.

Вижте по-подробно описание
Варианти на продукта

Очаквана доставка в рамките на 5 работни дни.

 • Каталожен номер: M40592
 • Цена за доставка: 9,90 лева
  Превоз на товари до 2 кг (категория XXS). Пощенските цени не се събират. Крайната цена на пощенските разходи се определя от продукта с най-голямо тегло.

в наличност 287 бр

 • Цена с ДДС
 • Цена без ДДС 89,76 лева

107,71 лева

Акупресурна постелка с възглавница MOVIT 75 х 44 см - розова

Акупресурна постелка с възглавница MOVIT 75 х 44 см - розова

MOVIT акупресурна постелка »TUINA« вкл. възглавница и преносима чанта, е направена по познанието на традиционната китайска медицина (TCM). Акупресурата се използва повече от 5000 години за отпускане на тялото и душата. TCM описва определени акупресурни точки, които се намират на така наречените меридиани. Според TCM меридианите са каналите в човешкото тяло, през които протичат жизнените енергии на Чи. Освен това се предполага, че в случай на меридианна блокада, Чи не може да тече безкрайно в човешкото тяло и по този начин възниква заболяване. Чрез стимулиране на определени акупресурни точки меридианът се деблокира и неограниченият поток на Чи в човешкото тяло се освобождава, като по този начин се излекува човек.

Над 284 акупресурни плочи с 9372 пирамидални бодли се стимулират всички акупресурни точки на цялото тяло, което води до по-добра подкрепа на кръвоносната система, облекчаване на стреса, мускулни болки, менструални проблеми, нарушения на съня, главоболие, болки в гърба и общо повишаване на енергийните нива. Цялата подложка е направена от материал, щадящ кожата, без използването на вредни вещества и опасни омекотители (тествано от TÜV SÜD). Калъфът е изработен от 100% памук, може да се пере и отделно. Акупресурната подложка MOVIT е лесна за носене и готова за употреба благодарение на преносимата чанта.

MOVIT акупресурна подложка »TUINA«, включително възглавница и чанта за подобряване на енергийния поток и укрепване на тялото, е направена на базата на традиционната китайска медицина (ТКМ).

Ефективни: 284 акупресурни блока с общо 9 372 пирамидални шипове стимулират безброй точки на акупресура в цялото тяло, могат да се използват, наред с други неща, за облекчаване на болката, намаляване на стреса и поддържане на кръвоносната система.

Качество на марката: Приятно за кожата, без вредни вещества и опасни омекотители (тествано от TÜV SÜD).

Практически : Благодарение на транспортната чанта, лесно преносима, идеална за релакс и медитация с безброй възможности, като например в кола, фотьойл, легло, диван и др.

 

Спецификации:

 • Размер: подложка 75 х 44 х 2,5 см, възглавница 44 х 17 х 8,5 см
 • Калъфи: 100% памук с акупресурни подложки от ABS материал
 • Пълнеж: Пяна
 • Тегло: 0,8 кг
 • Калъфи, могат да се перат отделно


Съдържание на пакета:

 • 1x MOVIT акупресурна постелка
 • 1x възглавница за акупресура MOVIT
 • 1x MOVIT калъф за носене

Свързани статии

Свалете коледните килограми – за предпочитане в собствената си фитнес зала

Няма смисъл да взимате коледни решения, защото просто трябва да се насладите на Коледа, включително добрата храна и сладкиши. Но след Нова година е друго. Около нас има по-малко атракции, а бавно удължаващите се дни буквално Ви карат да тренирате и да свалите излишните килограми. Мислили ли сте някога, че най-приятните упражнения ще бъдат в собствената Ви домашна фитнес зала?Предимства на... вижте цялата статия

Тренирайте у дома с фитнес стълба

Всеки от нас ги помни добре от часовете си по физическо възпитание. Може би сте обичали да тренирате върху тях, може би просто не сте ги обичали, във всеки случай фитнес стълбите са основно оборудване на домашната и професионалната фитнес зала. Ако сте решили, че през Новата година ще тренирате повече, със стълбите ще Ви е малко по-лесно.Защо да купувате фитнес стълба за дома си1. Разтягате... вижте цялата статия

Вашето име

Въведете Вашето име

Вашият имейл

Въведете своя имейл

Вашето съобщение

Въведете съобщение

Актуално

 • икона

  1 669 965 бр

  Ние имаме стоките на склад

 • икона

  7

  Клиенти онлайн

Ползите от покупката

 • Доставка в рамките на 5 работни дни
 • Изгодни цени
 • 99% от стоките на склад
 • Гарантирано връщане на парите
 • Клиентска поддръжка

Имате ли нужда от съвет?

Ние ще Ви посъветваме за избора
и ще отговорим на Вашите въпроси
+359 878 901 158
пн - нд, 8:30 - 19:30
Ограничено работно време
Зареждане
Зарежда се